SJCAM SJ4000 WiFi

Először is nézzük, hogy milyen tulajdonságokkal áldották meg ezt a modellt. A legfontosabb része a lencse, ami egy 12 megapixeles Panasonic MN34120PA típusú CMOS érzékelő, az optikának pedig 170 fokos látószöge van. Ezzel FullHD felbontású videókat lehet rögzíteni 30 fps-sel, míg a 720p-s videókat 60 fps-sel tudjuk felvenni.

Az akciókamerán van egy 1.5 inches LCD kijelző, illetve mindössze 4 gomb. Két gomb az oldalán felel a menüben történő navigálásért és a felvétel közbeni digitális zoomért, az elején levő gombbal tudjuk bekapcsolni, illetve váltogatni a videórögzítési, a képkészítési, a képnézegetői és a menü módok között, végül a tetején találunk egy OK gombot, amivel a rögzítést tudjuk elindítani/megállítani, illetve a menüpontokba belépni. Van hozzá egy applikáció, amit okos telefonra letöltve és szinkronizálva a készülékkel mindig láthatjuk, hogy mit vesz a kamera.

A kamerának cserélhető és tölthető (900 mAh kapacitású) akkumulátora van, az oldalán levő microUSB-n keresztül lehet tölteni, illetve számítógéphez is ezen keresztül csatlakoztathatjuk, ha pedig kiválasztjuk a tárolóeszköz opciót, akkor máris megjelenik a számítógépen a tartalom.

Az SJCAM SJ4000-nek nincs belső memóriája, így mindenképp kell hozzá memóriakártya. Mi alapban egy 2G-os microSD kártyát adunk vele.

A doboz rengeteg tartozékot rejt, kapunk hozzá pántot, hogy a sisakra erősíthessük, illetve biciklire vagy övre rögzíthető modult. Természetesen jár a kamerához a vízálló tok, amivel 30 méter mélységig tudunk víz alatti felvételeket készíteni és így bátran elvihető a kamera síelésre vagy vízi sportokhoz.

Forras: http://tech2.hu/sjcam-sj4000-akciokamera-teszt/

A bérlés alapfeltétele az Olvasókártya megléte, valamint nagykorúság (vagy szülői beleegyezés/vállalás). További feltételekért kérem hívja a 0266-218332-es vagy 0759-020457-es telefonszámot.